Judith van Barlingen geeft betekenis aan cijfers. Door geld te verbinden met jouw missie en dit te vertalen naar (financiële) rapportages en plannen waar je daadwerkelijk mee aan de slag kan.

Judith van Barlingen

 

Jij bent ondernemer geworden omdat je van betekenis wil zijn. Omdat je wilt doen waar jij goed in bent. En omdat je met jouw bedrijf impact wil hebben op de wereld om je heen. Geld is niet je voornaamste drijfveer. En daarin ben je niet alleen.

Steeds meer mensen willen via hun bedrijf een verschil maken in deze wereld. En lopen er tegenaan dat er een spanningsveld is tussen hun droom en de financiële realiteit. Waarde gaat over veel meer dan geld, maar een bedrijf dat onvoldoende financiële middelen heeft om aan zijn verplichtingen te voldoen, een bedrijf dat niet voldoende oplevert om jezelf een salaris uit te betalen, is niet levensvatbaar.

Ik help je er graag mee om op een andere manier naar geld en cijfers te gaan kijken. Door geld te verbinden met jouw missie, jouw doelen, geld als middel om waarde te creëren voor mensen en onze aarde.

Waar ik in geloof

Ik geloof erin dat de wereld mooier kan zijn. Dat we met respect met elkaar en onze wereld kunnen omgaan. Dat er genoeg is voor iedereen. Ik geloof erin dat we met ons allen een verschil kunnen maken en niet hoeven te wachten op de overheid of de grote bedrijven. Als we maar aan de slag gaan, keuzes durven maken en dit uit durven dragen.

Ik geloof ook in waarde. Waarde gaat over wie jij bent, wat jij doet. Waarde gaat om wat jij bijdraagt gewoon omdat je bent. En waarde gaat over geld. Genoeg geld om je rekeningen te betalen, om te kunnen investeren in een betere toekomst. En genoeg geld om fijn van te kunnen leven.

Mijn naam is Judith van Barlingen

Ik ondersteun ondernemers en organisaties die zich inzetten voor een mooiere wereld, die van betekenis willen zijn, met het concreet maken van hun missie en dit te verbinden met geld, zodat zij vanuit een financieel gezonde basis waarde creëren voor mensen en onze aarde

Ooit ben ik begonnen als bedrijfseconoom. Totdat ik vastliep in mezelf en de financiële wereld waar ik in werkte. Dat is de start geweest van een lange periode van ontdekken en ontwikkelen. Van erachter komen dat mensen, ik ook dus, uit veel meer bestaan dan hun verstand. Ontdekken dat de wereld uit veel meer lagen bestaat dat ik vanuit mijn wereldje kende.

Van een ontdekkingsreis door de spirituele wereld weer terug naar de cijfers. Maar nu wel met een hele rugzak vol ervaringen. Met een groter besef van waar ik voor sta: een wereld waarin mensen en onze aarde met respect worden behandeld. En met een diep gevoel van waarde(n)vol leven en van daaruit een bijdrage te willen leveren. Met dat waar ik goed in ben: cijfers, het zien van verbanden, het ontwarren van complexe situaties, het geven van vertrouwen en het scheppen van duidelijkheid. Praktisch met een diepere laag.

Nieuwsgierig wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op via judith@judithvanbarlingen.nl of bel me op 06-51812892.

In een eerste gesprek inventariseren we dan wat jouw behoefte precies is en op welke wijze daar het beste invulling aan gegeven kan worden.