“Een succesvol bedrijf is een bedrijf dat bij jou past en bij wat jij belangrijk vindt”

 

Judith van Barlingen

 

Ik ben Judith van Barlingen.

Als kind had ik al wat met cijfers. Een studie bedrijfseconomie was dan ook een logische keuze. Na een paar jaar in de financiële sector werd voor mij echter steeds duidelijker dat die cijfers op zich niet zoveel zeggen maar dat het gaat om het verhaal erachter. Wat betekenen die cijfers nu eigenlijk?

Ondertussen werd ook steeds duidelijker dat ik helemaal niet op mijn plaats was daar. Wat ik al wel een beetje wist van mezelf werd steeds duidelijker: ik ben een introverte sensitieve idealist. Een vreemde eend in de bijt in deze snelle, vaak materialistische, wereld. Een wereld waarin ik dan ook niet mezelf kon zijn. Tijd om een andere weg in te slaan.

Na heel wat omzwervingen, letterlijk en figuurlijk, ben ik nu weer teruggekomen bij de cijfers. Maar nu wel op mijn manier. Cijfers niet als doel maar als verhaal. Het verhaal achter jou en jouw bedrijf. Cijfers als middel om als ondernemer een financieel gezond bedrijf neer te zetten. Met als uitgangspunt jouw manier van werken.

Cijfers voor mensen die geld niet het belangrijkste vinden maar die zichzelf wél een fatsoenlijk salaris willen betalen.

Graag hoor ik jouw verhaal.

Wanneer je mij belt krijg je meestal mijn voicemail. Fijn als je dan een berichtje inspreekt. Of stuur een appje. Dat kan op 06-51812892.

Als je aangeeft waarover je met me wilt overleggen, plannen we een Zoomafspraak in. Zo weet ik zeker dat we alle tijd hebben en dat ik jou niet stoor.

Uiteraard kun je mij ook een mailtje sturen: judith@judithvanbarlingen.nl

 


Bewust ondernemen en een financieel gezond bedrijf. Het blijft vaak een uitdaging. In dit gratis e-book leg ik uit waar dat door komt. Je kunt het hier downloaden (je hoeft hiervoor niet je mailadres achter te laten).